Vítáme všechny gastronomické nadšence -

- i ty,  kterým kuchyňské práce zrovna moc nevoní. Jsme tři nadšené amatérské "odborné" kuchařky, které si už v životě prošly kulinářským nebem i peklem. Ne vždy se všechny naše výtvory podaří, o to větší požitek pak máme z toho, když do sebe jednotlivé ingredience zapadnou a vytvoří chuťový zázrak. O všechno dobré i zlé se s vámi na tomto webu rády podělíme, třeba vám naše zkušenosti pomůžou. A budeme rády, když vy se na oplátku budete dělit s námi :) 

 

Blog

Kapr jinak

05.11.2012 21:16
  Kapra smaženého v trojobalu jsme doma jedli od doby, kdy jsem byla schopna rozeznat kosti od masa. Ryby mám sice ráda, ale zrovna kapr mezi ty nejoblíbenější nepatří a zvlášť smažený...

Jak ohřát tortillu?

21.10.2012 17:05
  Pšeničné tortilly jsou neodmyslitelnou součástí téměř jakéhokoliv mexického jídla, výborné jsou ale i jako příloha k pečenému masu, když se vám nechce vařit s bramborami. Kupují...
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Anketa

Je něco, co prostě uvařit neumíte?

Ne, všechno jde, když se chce (28)

33%

Nevzpomenu si (16)

19%

Pár věcí by se našlo (16)

19%

Jééé, toho je! (13)

15%

Ano a otázku jsem položila do otázek a odpovědí (12)

14%

Celkový počet hlasů: 85