Vítáme všechny gastronomické nadšence -

- i ty,  kterým kuchyňské práce zrovna moc nevoní. Jsme tři nadšené amatérské "odborné" kuchařky, které si už v životě prošly kulinářským nebem i peklem. Ne vždy se všechny naše výtvory podaří, o to větší požitek pak máme z toho, když do sebe jednotlivé ingredience zapadnou a vytvoří chuťový zázrak. O všechno dobré i zlé se s vámi na tomto webu rády podělíme, třeba vám naše zkušenosti pomůžou. A budeme rády, když vy se na oplátku budete dělit s námi :) 

 

Blog

Co s květákem

29.09.2012 10:49
  Levná, ale vynikající surovina byla oblíbená už za minulé dekády. Co si pamatuju, tak karfiol byl u nás doma na talíři pořád, táta ho pěstoval na zahrádce. Když byla sezóna, nejedli jsme...
<< 1 | 2 | 3 | 4

Anketa

Je něco, co prostě uvařit neumíte?

Ne, všechno jde, když se chce (28)

33%

Nevzpomenu si (16)

19%

Pár věcí by se našlo (16)

19%

Jééé, toho je! (13)

15%

Ano a otázku jsem položila do otázek a odpovědí (12)

14%

Celkový počet hlasů: 85